Search tool not working?

Just looking to chat about anything, even if its not worth being chatted about. This is likely the place to go.
Post Reply
benkagan
Android 1.0
Posts: 17
Joined: Wed May 30, 2012 7:03 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Search tool not working?

Post by benkagan » Thu Aug 30, 2012 5:05 am

is it just me or does everyone have an issue with using the search tool from any 'page' other then the 'Board Index' page.

I get a 404 error page when I click on 'SEARCH' link at the top of the page while in any forum or post (except when I'm on the board index)

User avatar
killer4110
Contributor
Posts: 426
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:51 pm
GTV Device Owned: Vizio Co-Star
Location: New Jersey
Contact:

Re: Search tool not working?

Post by killer4110 » Thu Aug 30, 2012 10:02 am

benkagan wrote:is it just me or does everyone have an issue with using the search tool from any 'page' other then the 'Board Index' page.

I get a 404 error page when I click on 'SEARCH' link at the top of the page while in any forum or post (except when I'm on the board index)
It's not just you, i get the same error. I wasn't able to log into the forums all day, so something is going on.
Logitech Revue
Sony NSZ-GS7
Vizio Co-Star
Hisense Pulse

zenofex
2.1 Eclair
Posts: 173
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:16 pm

Re: Search tool not working?

Post by zenofex » Sun Oct 14, 2012 10:43 pm

Just a heads up, I've fixed the bug causing search to 404. Please let me know if you guys find anything else.

Thanks,
Zenofex
Bitcoin donations can be sent to:
15mb6ER9gbujUXJABBd146W34FwWX2F1Lx

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron

Login  •  Register