Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

enaybee
Android 1.0
Posts: 2
Joined: Sat Jan 19, 2013 3:27 pm

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by enaybee » Fri Feb 01, 2013 7:30 am

Same thing here. Plugged my drive into the box (an 8GB fresh formatted) and as soon as I plugged it in it restarted the box. On restart it went up to Netgear screen and then got stuck on black screen. After that I reset it multiple times but nothing. My box is gone.

afman3
Android 1.0
Posts: 1
Joined: Fri Apr 26, 2013 5:05 am

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by afman3 » Fri Apr 26, 2013 5:08 am

So I tried to root my Netgear NeoTV prime using PrimePwn but something went wrong. Now all I get when I turn on my box is the Netgear Startup screen then just a black screen. I found the latest firmware update for the box but can not figure out how to apply the firmware to fix the box. Any ideas?

wtfchuck
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Tue Apr 30, 2013 11:04 am

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by wtfchuck » Tue Apr 30, 2013 11:07 am

Can anybody confirm if this hack is still working? Looks like a couple of bricks in the last posts/ :?:

ValdeNex
Android 1.0
Posts: 1
Joined: Tue Apr 30, 2013 7:31 pm

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by ValdeNex » Tue Apr 30, 2013 7:35 pm

Yes it is...
I though i bricked my unit as well...

But fortunately i was able to get it to actually go through.

I did a factory reset by holding the reset button down for 10 seconds

Then i formatted another flash drive and was able to get it to go through this time.

wtfchuck
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Tue Apr 30, 2013 11:04 am

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by wtfchuck » Tue Apr 30, 2013 8:50 pm

Confirmed still working great!

eos rebel
Android 1.0
Posts: 1
Joined: Sun May 05, 2013 6:45 pm

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by eos rebel » Sun May 05, 2013 6:48 pm

I just tried PrimePwn and looks like I'm another brick. I just tried to factory reset the device about a dozen times, restarted it just as many and I'm still on the black screen. Do I now have a shiny new paper weight or is there anything else I can do?

demologik
Android 1.0
Posts: 8
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:28 pm
GTV Device Owned: Sony NSZ-GS7 (v2 streamer)

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by demologik » Wed May 15, 2013 10:59 pm

Try unpluging the box. Plug in your primepwn drive, then hold the reset switch as u plug in box. Reply w results..

dixeflatline
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Thu Dec 06, 2012 3:19 pm
GTV Device Owned: NSZ-GT1 (Bluray Player)

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by dixeflatline » Tue May 21, 2013 12:17 pm

So im an idiot... I updated to the latest 1.113 (i think 1.113) is the lastest version number. I thought id still try PrimePwn, which didnt brick my box but did install SuperSU. It worked like normally does with the flash process, USB stick in on a powered of NeoTV Prime, turn on, mounts/syncs USB, reboots, and process completes.

Go to Chrome and set advanced settings to "Generic" and then try and load hulu.com, i just get a blank page that wont load but i noticed when it does the redirect in the URL it says .hulu.com/xxxxxxxxx/Platform=googletv

question, exploit sounds to be patched but how SuperSU still gets installed and machine doesnt brick and works fine? sounds like the exploit is still there and im doing something wrong.

Thank you for any advice,
DFL

Noyes
Android 1.0
Posts: 11
Joined: Sun Jan 22, 2012 9:45 pm

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by Noyes » Sat May 25, 2013 8:39 am

demologik wrote:Try unpluging the box. Plug in your primepwn drive, then hold the reset switch as u plug in box. Reply w results..
Doesn't work still bricked

Noyes
Android 1.0
Posts: 11
Joined: Sun Jan 22, 2012 9:45 pm

Re: Say Hello to the Netgear NeoTV Prime and “PrimePwn”

Post by Noyes » Sat May 25, 2013 10:03 am

how do you get the NeoTV into recovery so you can apply a manual update?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron

Login  •  Register