accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 beta

Got something to discuss and it doesnt fit in the other catergories, place it here.

Moderator: Revue Mod

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Berserk » Fri Dec 09, 2011 6:47 am

I have tried all solutions from this forum - nothing helps me I still not able to get recovery mode.
a few comments:

the revue box mounts flash pen driver if I hold sink button while reboot, but only in one port - near to ethernet port
10 sec holds the sync button cause reboot - always, this is standard procedure

from official forum
"Try letting the Revue reboot twice on the third boot up the recovery logo comes up and them ALT+L will start the recovery menu."
http://forums.logitech.com/t5/Revue/Rev ... d-p/663406

I'm afraid that all this dance with tambourine it is just simple "twice reboot" but witch doesn't help me.

How do you think - is it possible erase nand flash (grount at some leg of chip) and after this get a recovery mode?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Discovered » Fri Dec 09, 2011 7:53 am

Berserk: What did you do to your revue?
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Berserk » Fri Dec 09, 2011 9:21 am

Discovered wrote:Berserk: What did you do to your revue?
O, it is sad story :) I installed beta 1 (152 mb) unofficial firmware without any problems. I didn't like it so I turned off and packed revue back to the box.
Yesterday I found that Logitech made new firmware and I decided to try it... But my revue shows only splash screen... So I tried any combinations of buttons, timings of pressing sink button or connecting/disconnecting HDMI cable... Each time I see only splash screen.
Does some one has the same problem or it is only I so unlucky?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Discovered » Fri Dec 09, 2011 9:44 am

I remember Someone installed beta, unplugged then plugged back in an it was brick.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Berserk » Fri Dec 09, 2011 10:56 am

Am I right - 1b3a6b1aa9fd.mp-signed-ota_update-b55579 - is it beta 1 Android 3.1 Honeycomb? Looks like I used this one.
Any idea how I can fix it? JTAG or unsolder NAND and reprogramming?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Discovered » Fri Dec 09, 2011 11:29 am

right your on beta 1. , try to check for update or I think you can access recovery in beta 1 and install the official if you can't wait
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

Raloc
Android 1.0
Posts: 2
Joined: Thu Dec 08, 2011 2:51 pm

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Raloc » Fri Dec 09, 2011 11:30 am

Discovered wrote:right your on beta 1. , try to check for update or I think you can access recovery in beta 1 and install the official if you can't wait
I don't think he's making it into the actual OS, or recovery

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Discovered » Fri Dec 09, 2011 12:06 pm

ohhh.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by Berserk » Fri Dec 09, 2011 9:29 pm

Yap, I could not do anything - I have splash screen for 99$
But serious - am I only one? Does any one have the same problem?

lufc
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Sun Nov 06, 2011 1:38 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by lufc » Sat Dec 10, 2011 3:42 am

Just to let you all know
I am from the UK so did not think i would get the update OTA so installed the beta 3.1 then downloaded the OTA 3.1 but like others i could not get back into recovery like every one else
So i tried all combination of keys with no look then i remembered reading on here if you push ALT-L you can see if the Data and cache were getting formatted so i did this and yes the came up in red wrighting in the bottom corner as they should be but then they dissapered so i kept my FINGERS ON ALT-L and hay presto it went into the Recovery and i flashed the update and all is great now i can even buy apps from the market it recognises i am in the UK
So REMEMBER keep your fingers on ALT-L

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

 

 

cron

Login  •  Register