accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 beta

Got something to discuss and it doesnt fit in the other catergories, place it here.

Moderator: Revue Mod

Post Reply
beebop
Android 1.0
Posts: 3
Joined: Mon Aug 01, 2011 8:22 pm

accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 beta

Post by beebop » Sat Aug 06, 2011 11:58 am

I was just wondering, has anyone figured out how to access recovery mode from the 3.1 upgrade? Holding FN and left arrow doesn't seem to be working anymore. Also, is OTA updating enabled on this build? I'm just wondering how we'll get out of this build if we can't get to recovery,and hopefully the OTA updating is still intact.

ALT+L is the correct button combination
Last edited by resno on Fri Sep 16, 2011 10:48 am, edited 1 time in total.
Reason: Added note for alt-l being the combo.

joedeveloper
1.5 Cupcake
Posts: 62
Joined: Tue Aug 02, 2011 9:22 am

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by joedeveloper » Sat Aug 06, 2011 1:21 pm

beebop wrote:I was just wondering, has anyone figured out how to access recovery mode from the 3.1 upgrade? Holding FN and left arrow doesn't seem to be working anymore. Also, is OTA updating enabled on this build? I'm just wondering how we'll get out of this build if we can't get to recovery,and hopefully the OTA updating is still intact.
I think it's ALT+L

In regards to the OTA, probably not, but even if not we'll just get the official update.zip and do the same process.

beebop
Android 1.0
Posts: 3
Joined: Mon Aug 01, 2011 8:22 pm

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by beebop » Sat Aug 06, 2011 1:24 pm

thanks for the answer. As long as we have a way to flash a new update.zip then we'll eventually be able to update. As soon as the next signed OTA update comes out...which will hopefully use the HC bootloader.

jeffrapp
Android 1.0
Posts: 12
Joined: Sun Aug 07, 2011 5:29 am

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by jeffrapp » Mon Aug 08, 2011 12:00 pm

Is it still the power on, wait a second, hold the button then reboot process? A power outage seemed to have killed my box, and I can't get any further than the Logitech Revue splash.

blumail
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Sun Aug 21, 2011 8:43 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by blumail » Sun Aug 21, 2011 8:47 pm

i have the same problem...a power outage killed the Revue...have u fixed it?

ScienceProjectX
Android 1.0
Posts: 2
Joined: Mon Aug 01, 2011 9:05 pm

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by ScienceProjectX » Tue Aug 23, 2011 7:25 pm

Same problem here, but this is the third time for me (lots of power outages) the good news is i have fixed it 2 out of the 3 so far, by doing random combinations of reset alt +L and am now trying to document the actions I am taking this time to maybe help others and myself for another future power outage. I would encourage others to do the same and maybe we can have a documented fix for this. ill update if I stumble across the magic sequence again

User avatar
killer4110
Contributor
Posts: 426
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:51 pm
GTV Device Owned: Vizio Co-Star
Location: New Jersey
Contact:

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by killer4110 » Thu Aug 25, 2011 4:35 pm

We are getting a hurricane on saturday night here, i am being forced to leave my house on friday night, i must unplug the Revue, do you think i will have issues when i plug it back in? :?
Logitech Revue
Sony NSZ-GS7
Vizio Co-Star
Hisense Pulse

surprisinguy
Android 1.0
Posts: 8
Joined: Mon Aug 15, 2011 12:13 pm

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by surprisinguy » Fri Aug 26, 2011 6:38 am

I'd leave it plugged in

jeffrapp
Android 1.0
Posts: 12
Joined: Sun Aug 07, 2011 5:29 am

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by jeffrapp » Fri Aug 26, 2011 9:45 am

ScienceProjectX wrote:Same problem here, but this is the third time for me (lots of power outages) the good news is i have fixed it 2 out of the 3 so far, by doing random combinations of reset alt +L and am now trying to document the actions I am taking this time to maybe help others and myself for another future power outage. I would encourage others to do the same and maybe we can have a documented fix for this. ill update if I stumble across the magic sequence again
Could you possible elaborate on this?

PuppyHacker
Android 1.0
Posts: 25
Joined: Mon Aug 01, 2011 10:08 am

Re: accessing recovery mode/receiving OTA's with the 3.1 bet

Post by PuppyHacker » Sat Aug 27, 2011 6:55 pm

ScienceProjectX wrote:Same problem here, but this is the third time for me (lots of power outages) the good news is i have fixed it 2 out of the 3 so far, by doing random combinations of reset alt +L and am now trying to document the actions I am taking this time to maybe help others and myself for another future power outage. I would encourage others to do the same and maybe we can have a documented fix for this. ill update if I stumble across the magic sequence again
Any luck coming across that magic sequence??

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron

Login  •  Register