Market 3.4.4 works on the GTV!

Talk about apps goes here.
Post Reply
anidrin
Android 1.0
Posts: 3
Joined: Mon Jan 02, 2012 7:03 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by anidrin » Mon Jan 02, 2012 7:08 pm

I havent seen this anywhere, but I installed the newest Market on my Revue and it looks very nice. Obviously, it still only shows apps that are visible to the GTV, nut its so much better than what it came with...

pakostevens
Android 1.0
Posts: 11
Joined: Mon Dec 12, 2011 9:05 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by pakostevens » Mon Jan 02, 2012 7:42 pm

how do I install it , find it?

anidrin
Android 1.0
Posts: 3
Joined: Mon Jan 02, 2012 7:03 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by anidrin » Mon Jan 02, 2012 7:48 pm

Just google Market 3.4.4... it installs right over the current version like any other updated app.

pakostevens
Android 1.0
Posts: 11
Joined: Mon Dec 12, 2011 9:05 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by pakostevens » Mon Jan 02, 2012 8:20 pm

I've tried several diff links for it and it says cannot open file when I try from the downloads tab on my revue.

pakostevens
Android 1.0
Posts: 11
Joined: Mon Dec 12, 2011 9:05 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by pakostevens » Mon Jan 02, 2012 8:38 pm

I was able to install it by downloading to pc then uploading to dropbox. Does it install as 2nd marketplace? It also looks stretched like its a phone version of the app.

Jarhead
1.5 Cupcake
Posts: 78
Joined: Mon Oct 31, 2011 1:50 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Market 3.4.4 works on the GTV!

Post by Jarhead » Thu Jan 05, 2012 5:21 am

It doesn't install over the existing, it installs next to the existing. If you look in all apps you'll see 2 markets. It's useless to have anything other than the preinstalled one though since even google tv apps won't show in the newer market, at at least not all of them, some do.
I even tried market enabler and it did no good.

Post Reply
 

 

cron

Login  •  Register