Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Having issues applying a release or having continuing weirdness? Place it here.

Moderator: Revue Mod

zenofex
2.1 Eclair
Posts: 173
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:16 pm

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by zenofex » Fri Dec 09, 2011 3:14 pm

Andreslopezg wrote:This method is also for those who applied the 55579 and remains only in the start screen logitech?
No, I recommend the following posts for those users:
http://forum.gtvhacker.com/troubleshoot ... ic162.html
Bitcoin donations can be sent to:
15mb6ER9gbujUXJABBd146W34FwWX2F1Lx

User avatar
resno
The Green One
Posts: 125
Joined: Thu Jan 13, 2011 8:22 am
GTV Device Owned: Logitech Revue
Location: 010101110
Contact:

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by resno » Sun Dec 11, 2011 7:21 am

I find this funny, this is topic number 404! The bricked revue fix ha! :lol:
General Person Of Interest
Want to give back? :: Bitcoins :: Hardware ::

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by Discovered » Sun Dec 11, 2011 10:24 am

haha, good point!!
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by Berserk » Sun Dec 11, 2011 10:31 am

I would try Zenofex solution to fix my revue with applied the 55579 firmware and wich remains only in the splash screen.

valkyr
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Sun Dec 11, 2011 2:01 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this ::

Post by valkyr » Sun Dec 11, 2011 2:06 pm

Anyone know about how long it takes to build from the zip file when you wire the usb cable in?

I tested the CTRL-ALT-DEL from the keyboard = SUCCESS!

I plugged in my USB drive, while the revue was rebooting and I still have the yellow triangle. The way I read the instructions, the update is applying in the background? Or no?

Should I see anything on the screen while the update is being built?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by Discovered » Sun Dec 11, 2011 3:23 pm

When i installed the official update via usb I did not have any choice for anything nor see anything, it said it was formatting in the left corner and then shorlty after, no longer than ten minutes it restarted.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

valkyr
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Sun Dec 11, 2011 2:01 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by valkyr » Sun Dec 11, 2011 3:36 pm

When you say via USB, you mean with the soldering iron usb hack, or the plug into the back usb update?

If you used the soldering iron hack, I have some questions:

1.) what size is your usb partition sizes? Are they ext3?
2.) is the USB stick bootable - either partition?
3.) Do you have any other partitions besides the ext3 partition(s)?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by Discovered » Sun Dec 11, 2011 3:51 pm

no it is not, someone has reported having to mbr there usb drive though.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

valkyr
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Sun Dec 11, 2011 2:01 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by valkyr » Sun Dec 11, 2011 4:53 pm

I'm not sure what is going on with my revue.

The solder hack works for the keyboard but as far as I can tell, the USB drive is not being accessed at all when the revue reboots.

Here's what I *think* I'm supposed to be doing:

1. Verify keyboard works with solder hack - done and works
2. Reboot Revue using keyboard and immediately unplug keyboard and plug in USB stick as revue reboots
3. update should automatically begin?

The USB doesn't seem to get accessed at all (no blinking light on usb stick)

The screen returns to white triangle with black exclamation mark.

Berserk
Android 1.0
Posts: 20
Joined: Fri Dec 09, 2011 6:34 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Bricked Revue With Triangle Logo and "!" ? Read this

Post by Berserk » Mon Dec 12, 2011 3:18 am

I did solder job and it looks good. But Ctrl-Alt-Del combination doesn't work. Please look at photo

http://i.imgur.com/6EtfJ.jpg
http://i.imgur.com/P45Rm.jpg
http://i.imgur.com/Vnyoj.jpg
http://i.imgur.com/VN8TM.jpg

P.S. My revue stuck at Logitech Revue splash screen.

Post Reply
 

 

cron

Login  •  Register