Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Moderator: Revue Mod

rdavidowski
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Tue Sep 13, 2011 4:40 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by rdavidowski » Sat Dec 10, 2011 4:57 am

Hi

Still no nobody knows how CBS.com is blocking us with this method. It is realy weird because if they are doing it anybody else can including Hulu. Also it is being blocked on the rooted 2.1 Revue. I have 2 Revues one with each version and both are blocked by CBS.com. Any ideas here on what are they doing?

MStrawder
Android 1.0
Posts: 35
Joined: Sun Oct 23, 2011 7:03 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by MStrawder » Sat Dec 10, 2011 10:17 am

Would love to have tried this, but I couldn't take the FC's and IR command lag from the UDB anymore. If I hit the volume or power button on the keyboard and the Revue was having a brain fart, it would generate a FC about 8 seconds later. So glad to have that issue solved. Besides, I got a year license for PlayOn.

havikx
1.6 Donut
Posts: 146
Joined: Mon Aug 08, 2011 8:14 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue
Location: New Jersey, SEVEN3II

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by havikx » Sat Dec 10, 2011 10:28 am

i had this running great last night. then the update came, installed without asking me, and now i can't sh the boom.sh script. but its still on the revue. unfortunately it won't be for long cuz i have to factory reset. i lost chrome and a bunch of stuff.
HTC one s - cm10 jellybean unofficial
T-mobile g1 - cm6
T-Mobile g2- andromadus ics beta
T-Mobile hd2- cm9 by tytung
HP touchpad- CM9 alpha 2
Logitech revue- OTA downgrade 3.1
Member xda forums

Zpped
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:25 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Zpped » Mon Dec 12, 2011 1:11 pm

Just to confirm for anyone else, this does not work on a rooted 2.1 box. It breaks the flash plugin entirely and requires a power cycle to fix. I've recreated the issue twice.

AZImmortal
Android 1.0
Posts: 32
Joined: Fri Sep 02, 2011 9:29 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by AZImmortal » Mon Dec 12, 2011 5:12 pm

Zpped wrote:Just to confirm for anyone else, this does not work on a rooted 2.1 box. It breaks the flash plugin entirely and requires a power cycle to fix. I've recreated the issue twice.
Rooted 2.1 is already capable of content bypass, so I'm not sure why you would need to try this.

Zpped
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Sun Dec 11, 2011 1:25 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Zpped » Tue Dec 13, 2011 7:11 am

AZImmortal wrote:
Zpped wrote:Just to confirm for anyone else, this does not work on a rooted 2.1 box. It breaks the flash plugin entirely and requires a power cycle to fix. I've recreated the issue twice.
Rooted 2.1 is already capable of content bypass, so I'm not sure why you would need to try this.

Because its not currently working... Zenofex is working on a new work around atm.

havikx
1.6 Donut
Posts: 146
Joined: Mon Aug 08, 2011 8:14 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue
Location: New Jersey, SEVEN3II

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by havikx » Thu Dec 15, 2011 10:28 am

Zpped wrote:
AZImmortal wrote:
Zpped wrote:Just to confirm for anyone else, this does not work on a rooted 2.1 box. It breaks the flash plugin entirely and requires a power cycle to fix. I've recreated the issue twice.
Rooted 2.1 is already capable of content bypass, so I'm not sure why you would need to try this.

Because its not currently working... Zenofex is working on a new work around atm.
lol. hulu people must read this site. i swear. i have feeling they are getting tired of seeing new ways to bypass their blocks.
HTC one s - cm10 jellybean unofficial
T-mobile g1 - cm6
T-Mobile g2- andromadus ics beta
T-Mobile hd2- cm9 by tytung
HP touchpad- CM9 alpha 2
Logitech revue- OTA downgrade 3.1
Member xda forums

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Discovered » Thu Dec 15, 2011 10:34 am

Yeah, there looking, damnit, we would have blocked that content if it weren't for them melding kids
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

havikx
1.6 Donut
Posts: 146
Joined: Mon Aug 08, 2011 8:14 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue
Location: New Jersey, SEVEN3II

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by havikx » Thu Dec 15, 2011 5:58 pm

Discovered wrote:Yeah, there looking, damnit, we would have blocked that content if it weren't for them melding kids
lol. well its a good thing we have the pro dev team @gtvhacker. we'd really be lost without them. i'm sure they'll figure out how to block it... but by that time they'll have a fix for 2.1 content bypass..and hulu will be back to work. only for the vicious cycle to continue...
HTC one s - cm10 jellybean unofficial
T-mobile g1 - cm6
T-Mobile g2- andromadus ics beta
T-Mobile hd2- cm9 by tytung
HP touchpad- CM9 alpha 2
Logitech revue- OTA downgrade 3.1
Member xda forums

zenofex
2.1 Eclair
Posts: 173
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:16 pm

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by zenofex » Tue Dec 20, 2011 3:14 pm

Zpped wrote:
AZImmortal wrote:
Zpped wrote:Just to confirm for anyone else, this does not work on a rooted 2.1 box. It breaks the flash plugin entirely and requires a power cycle to fix. I've recreated the issue twice.
Rooted 2.1 is already capable of content bypass, so I'm not sure why you would need to try this.

Because its not currently working... Zenofex is working on a new work around atm.
Check this post:

http://forum.gtvhacker.com/general/topic460.html#p3886

Thanks,
Zenofex
Bitcoin donations can be sent to:
15mb6ER9gbujUXJABBd146W34FwWX2F1Lx

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron

Login  •  Register