Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Moderator: Revue Mod

zenofex
2.1 Eclair
Posts: 173
Joined: Mon Jul 25, 2011 4:16 pm

Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by zenofex » Thu Dec 08, 2011 6:06 am

Dan Rosenberg (aka bliss) figured out this little trick which allows a content bypass for rooted builds of the Logitech Revue. In order for this to work it will need to be executed after each reboot, but only needs to be placed on the device once per firmware upgrade.

Download content bypass files from:
http://www.multiupload.com/F4BL1LMB0A

Connecting to Revue with ADB
Step 1.) Get IP Address of Revue (settings->network->status).
Step 2.) Enable adbd (settings->applications->development), then check "Remote Debugging".
Step 3.) Add the IP Address of the computer you are connecting from ("Debugger Ip Address in settings->applications->development).
Step 4.) Connect to adb from computer using the following (Replacing <ipaddresshere> with your ip) adb command:
adb connect <ipaddresshere>
Step 5.) Restart adbd as root by executing the following:
adb root
Step 6.) Reconnect to adbd on the Revue using:
adb connect <ipaddresshere>

Placing files on Revue (Requires ADB root/ADB connect portion above):
Step 1.) unzip contentbypass.zip from downloaded link above
Step 2.) Paste each line of the following (one at a time) from inside the directory of the unzipped contentbypass.zip.
adb shell mkdir /data/data/boom
adb push boom.sh /data/data/boom/
adb push losetup /data/data/boom/
adb push plugins.img /data/data/boom/
Executing script (also requires ADB connect portion at top, and needs to be done after each reboot):
Step 1.) Execute the following command after having connected to adb
adb shell
su
cd /data/data/boom/
sh boom.sh
You will also want to make sure to change the user agent in chrome:
1.) Open chrome on Revue
2.) Click the options button (Between ctrl and alt)
3.) Choose Settings
4.) Choose Advanced Settings
5.) Click on "Under the Hood" in the left panel
6.) Scroll down to the User Agent secion and choose "Generic User Agent"


Thanks,
Zenofex
Bitcoin donations can be sent to:
15mb6ER9gbujUXJABBd146W34FwWX2F1Lx

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Discovered » Thu Dec 08, 2011 10:20 am

Great breakthrough, can't wait to see this on the offical release.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

davpel
1.5 Cupcake
Posts: 63
Joined: Thu Jul 28, 2011 6:13 pm

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by davpel » Thu Dec 08, 2011 11:02 am

Love that bliss figured this out, but this development really puts me in a bit of a dilemma. I've been running the first 3.1 leak for months (without Netflix) and have been impatiently waiting for the official update. I didn't want to bother with the user debug version b/c I didn't think it was worth the bother given the recovery issues. Now, on the same day that the official 3.1 is FINALLY released, we get this content bypass, which is another "feature" I've long hoped for. So I guess I have to decide if it is better to skip the official update and instead flash the debug version so that I can have the content bypass. Are there others here who are torn up over having to make this choice? If so, what are you thinking right now?

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Discovered » Thu Dec 08, 2011 11:14 am

yes, i hear ya. Try the content blocker then after a week or so go for the real deal! it might have a content unlocker later on after some devs got on it.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

pbiancardi
Android 1.0
Posts: 4
Joined: Sat Nov 26, 2011 12:55 pm

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by pbiancardi » Thu Dec 08, 2011 12:03 pm

Perfect reason to keep the UserDebug, I know everyone is anxious for the update but probably better to keep a rooted UserDebug and see how it pans out??

Discovered
2.2 Froyo
Posts: 232
Joined: Thu Dec 08, 2011 9:57 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Discovered » Thu Dec 08, 2011 1:05 pm

yeah, i mean if the debug runs and you have the update handy why not just leave it. i updated, and like it better, the root is nice but it is just so smooth, and everything works flawlessly.
LGVM670 - CM 9
IPhone 3GS - IOS 5.1.1
Revue - HC 3.2
Aspire 3000 - JoliOS

netomx
Android 1.0
Posts: 17
Joined: Wed Oct 05, 2011 2:33 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by netomx » Thu Dec 08, 2011 1:58 pm

Can I watch Hulu, CBS and all that pages that are blocked?

Appletini
Android 1.0
Posts: 10
Joined: Sat Nov 26, 2011 7:25 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by Appletini » Thu Dec 08, 2011 2:08 pm

netomx wrote:Can I watch Hulu, CBS and all that pages that are blocked?
yep, i am on hulu atm

I do have to note that for me the content is not super smooth. If i don't pause and let it buffer it cuts out every couple of seconds. I am on Fios with 25/25 mbps.

rdavidowski
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Tue Sep 13, 2011 4:40 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by rdavidowski » Thu Dec 08, 2011 4:04 pm

Hi Guys

I did the Bypass and everithing worked exept CBS.com. This site keeps saying that I am in a device where the content is not available. Can anyone confirm if CBS webpage plays videos.

thanks

lockes5hadow
Android 1.0
Posts: 1
Joined: Thu Dec 08, 2011 7:19 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Content Bypass on rooted 3.1 (UserDebug)

Post by lockes5hadow » Thu Dec 08, 2011 7:21 pm

Hi Guys

I did the Bypass and everithing worked exept CBS.com. This site keeps saying that I am in a device where the content is not available. Can anyone confirm if CBS webpage plays videos.

thanks
Yeah I can't get cbs.com, I might have done something wrong though.

Post Reply
 

 

cron

Login  •  Register