Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Moderator: Revue Mod

Character Zero
Android 1.0
Posts: 15
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:29 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by Character Zero » Sat Sep 17, 2011 1:36 pm

I find that there is nothing syncing with my Google account. When I go into accounts and sync and look at my google account, it tells me it is not syncing anything, so its not finding "my apps" in the market. I removed it and added it again with the same results. But it is seeing my picasa accounts. Can someone else look in "accounts and sync" and see if their google account is syncing anything.

run1
Android 1.0
Posts: 1
Joined: Sat Sep 17, 2011 12:40 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by run1 » Sat Sep 17, 2011 2:01 pm

Can someone PM me the Hulu workaround? I can't send PMs yet...

User avatar
killer4110
Contributor
Posts: 426
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:51 pm
GTV Device Owned: Vizio Co-Star
Location: New Jersey
Contact:

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by killer4110 » Sat Sep 17, 2011 2:02 pm

Character Zero wrote:I find that there is nothing syncing with my Google account. When I go into accounts and sync and look at my google account, it tells me it is not syncing anything, so its not finding "my apps" in the market. I removed it and added it again with the same results. But it is seeing my picasa accounts. Can someone else look in "accounts and sync" and see if their google account is syncing anything.
You are right,nothing is syncing. I went into settings, everything was on in my accounts,i did a factory reset and now nothing is syncing. Under Manage Accounts it says Sync is OFF,and under Data & synchronization it says No services available to sync.
Maybe this is why i was not getting my email or notifications on my Revue earlier today. I will reboot and keep trying.
Logitech Revue
Sony NSZ-GS7
Vizio Co-Star
Hisense Pulse

rbacker
Android 1.0
Posts: 6
Joined: Sat Sep 17, 2011 1:18 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by rbacker » Sat Sep 17, 2011 2:08 pm

just to give more info on my last post

my contacts from my google account are not syncing, is there a way of making this happen

under sync settings, them google account the only thing showing there is sync Gmail and that is working

thanks again for any help

Character Zero
Android 1.0
Posts: 15
Joined: Thu Sep 15, 2011 4:29 am
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by Character Zero » Sat Sep 17, 2011 2:25 pm

I think you need an app that use Contacts to have them sync. For instance, when I added the Google+ app, then it showed up as syncing. Since there isn't a Phone app, then there is no need to sync contacts. I assume you have Gmail installed and therefore it syncs you gmail.

rbacker
Android 1.0
Posts: 6
Joined: Sat Sep 17, 2011 1:18 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by rbacker » Sat Sep 17, 2011 3:19 pm

does anyone know of a app that is working that would sync my contacts?
what I am trying to get to happen is to have my Google voice app show the names not the numbers

rdavidowski
Android 1.0
Posts: 5
Joined: Tue Sep 13, 2011 4:40 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by rdavidowski » Sat Sep 17, 2011 4:25 pm

Hi Everyone

I am in the same predicament as run1. Can someone pm me the HULU workaround?

Thanks in advance.

spyderman33
Android 1.0
Posts: 9
Joined: Sat Sep 17, 2011 4:05 pm
GTV Device Owned: Logitech Revue

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by spyderman33 » Sat Sep 17, 2011 4:34 pm

i am also looking for the hulu workaround if anyone has it.

User avatar
killer4110
Contributor
Posts: 426
Joined: Fri Jul 29, 2011 12:51 pm
GTV Device Owned: Vizio Co-Star
Location: New Jersey
Contact:

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by killer4110 » Sat Sep 17, 2011 4:36 pm

Read the forums, the post is in there..............
Logitech Revue
Sony NSZ-GS7
Vizio Co-Star
Hisense Pulse

towboy123
1.5 Cupcake
Posts: 62
Joined: Mon Aug 01, 2011 6:37 pm

Re: Honeycomb 3.1 UserDebug Leaked!

Post by towboy123 » Sat Sep 17, 2011 5:22 pm

I was able to install super user but it does me no good when I try to open apps that need root it says I am not rooted. I thought this was supposed to have root.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 

 

cron

Login  •  Register